Saturday, September 12, 2009

kahtlustus

ei tea, kas keskerakonda on imbunud saboteerija, sest kes teine küll tuleks mõttele pakkuda Rakvere linnapeaks Peeter Võsa?
Rakvere on heas korras linn, mis pidevalt areneb ning pole kunagi kuulnud kedagi kurtmas oma linnapea üle.Rakvere linnapead on siiani olnud oma kandi mehed, vägagi tegusad ning ettevõtlikud ning ehkki nad on tõenäoliselt kuulunud ka mõnda parteisse, ei ole neist ühelgi parteilist kuuluvust olnud otsaette kirjutatud.Vastupidiselt paljudele teistele on Rakvere linnapead ajanud linna, mitte partei asja ning seepärast on neist ka lugu peetud.võimalik, et mõni nuriseb ja tahab vastu vaielda-nojah, veetrassi ehitus on veninud- kuid üldiselt siiski ollakse rahul.
Peeter Võsa sobiks hästi mõnda sellisesse linna, mis on räämas ja arengus seisma jäänud ning mille inimesed ootavad kedagi, kes asuks asja kallale ning teeks lõpuks korra majja.
Rakverlastel ,kes oleksid soovinud hääled keskerakonnale anda, ei jää nüüd muud üle, kui hääletada keskerakonna vastu,sest tõsi mis tõsi, meil pole ju Peeter Võsa vaja, ehkki ta võib olla tore mees.Nii et, kes tuli mõttele"Peeter Võsa Rakvere linnapeaks"? Küllap mõni vaenlane...

No comments:

Post a Comment